Words In A Pic Swedish Answers

Här är länkarna för svar Ord i en PIC nivåer. Vi har skapat nya sidor för varje 50 nivåer och har kopplat det här. Du kan använda CTRL + F i varje nivå för att söka svaret på den aktuella nivån. Om du hittar något av svaren fel låt oss veta i kommentarerna. Vi är mer än glada att förändra dem.

Words In A Pic Swedish Levels 1 to 50 Answers
Words In A Pic Swedish Levels 51 to 100 Answers
Words In A Pic Swedish Levels 101 to 150 Answers

Which level cheats people are looking for:

 • words in a pic sverige 601
 • words in a pic svenska svar
 • world in a pic swedish
 • fusk till words in a pic
 • words in a pic sverige 26
 • wordinpic fusk
 • words in a pic answers svenska
 • words in pics
 • words pic
 • words in a pic 261

110 Comments

 1. Jag har byt till Samsung Galaxy S4 från Iphone 4, och jag vill ju flytta över min nuvarande nivå till Galaxyn då jag är på nivå 1575, är det möjligt ? Eller är det bara att börja om.

 2. Nivå 257. Min vän har fått orden pekar, katastrof, skriker. Jag har helt annorlunda ord till samma nivå. Ett ord är rök. Sedan finns ett ord på nio bokstäver och ett på åtta bokstäver. Bokstäverna är följande: e,d,f,a,g,e,r,r,r,x,l,i,e,i,r,e,r
  Finns det olika ordversioner på samma nivå?

 3. Nu sitter jag fast på 261. Antal bokstäver i orden är 9,5,6. Bokstäverna är P T Ä N E Ö R D K F N R E I K J A L G
  Stämmer inte alls med de ord ni skrivit. På bilden är någon form utav silos, gärden, himmel ev fabrik eller liknande

 4. I havet problems with level 55. second Word is HAV. and first Word has S . . . . . R D

  the picture is än Stone and Sea. please help… im really stuck 🙁 and I wounder, why arent the answers the same here as in my game ?? 🙂

 5. är på level 257. på bilden står det ” 5:2 “. första ordet är DIET. andra ordet är på 8 bokstäver och tredje ordet på 4. bokstäverna jag har är Ä R U O P O T T L K S P . tacksam för hjälp !! och jag spelar words in a Pic Sverige ! 🙂

 6. 259 är jag fast på det svenska, det stämmer absolut inte med svaret som finns här inne på de 3 orden, är det någon som kan? Man ser ett berg i mitten med vatten runt om sen är det även berg på sidorna om vattnet.

 7. Hej Word in a pic svenska antagligen nyare version eftersom bara ett ord i fusket stämmer.
  På bilden är det en fotboll och massa ränder och Tysklands färger och tyskland fanns med i fusket som stämde men sen är det kört, suttit fast i veckor nu och vill komma vidare.
  första ordet på sex bokstäver, andra på nio bokstäver.
  Bokstäver att tillgå är….T.E.R.O.K.L.Ä.I.L.N.N.A.U.D.A
  Super tacksam för hjälp 🙂

 8. Efter varje avklarad nivå åker jag ur spelet för att logga in på Facebook (vilket jag inte ens har/använder). Irriterande att behöva leta sig tillbaka varje gång. Kan jag få bort detta??

 9. Hej,
  Jag har problem med nivå 1563 av svenska versionen. Jag ser ingen bild alls utan bara den lilla gröna ikonen med ett vitt förstoringsglas. Inte lätt att få ut tre ord med JRATNTTÅOGCKSRBAIDK då inte…

 10. Jag har vid ett flertal gånger gjort 10 spel under en dag för att få 100 poäng. Jag får aldrig några poäng medan min fru som gör samma sak får alltid poäng. Var i ligger felet?
  Hälsningar
  Toby Fridolfsson
  tel. 0731575573

 11. Efter varje avklarad nivå åker jag ur spelet för att logga in på Facebook (vilket jag inte ens har). Irriterande att behöva leta sig tillbaka varje gång. Hur får jag bort detta?

 12. Hej, jag sitter fast på nivå 133 av den nyare version av svenska words in a pic. På bilden är det ett flygplan och i förgrunden en man i gul jacka som gestikulerar. Den tidigare lösningen till den bilden är FLYGPLAN, DIRECTOR och MEKANIKER, men inget av dom orden funkar nu. Lyckats lista ut mittenordet som är GULT, men de andra två får jag ingen ordning på:( någon som vet? Tack på förhand!

 13. Bild 37 föreställande NK och första ordet är shopping går ej att lösa. Då jag skulle försöka gå vidare via fusk visar det sig att inte ens bilden finns med bland de 150. Nu kommer jag inte längre i spelet för den skull. Mvh Majny

 14. På varenda hemsida jag kollar på fusk är det ju feeel!!!! Alla nivåer har ändrats och då är allt som står här är FEEEL!!! Kan ni ändra svaren så att de blir rätt? Det är faktiskt 2015, det är klart att de updaterar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *